Het installeren van uw Keuken

Wij monteren uw keuken, ongeacht het merk of waar hij vandaan komt. Ook sluiten wij hem desgewenst voor u aan. U kunt dan gewoon koken en de kraan gebruiken als wij klaar zijn. Bovendien kunnen wij het aanpassen van leidingen, tegelwerk en overig meerwerk ook compleet voor u verzorgen. U hoeft dan zelf niets meer te regelen. Ook voor het aanpassen en uitbreiden van uw keuken, het installeren van boilers of Quookers en het monteren of vervangen van keukenbladen, apparatuur en accessoires zoals bijvoorbeeld verlichting, kranen en afval systemen kunt u bij ons
Wij kunnen ook zorg dragen voor ontwerp van uw keuken, wij maken dan een afspraak met een adviseur voor een vrijblijvend bezoek aan een prachtige showroom.

Wij zijn onder andere installateur van Grando keukens en bad in Hazerswoude klik voor een link
Keukeninstallatie’s kunnen in zijn geheel worden uitgevoerd door Bac installatie, van slopen tot het in gebruik nemen van de keuken.
Wij installeren keukens in verschillende prijsklasse, van eenvoudig tot zeer luxe. kompleet met tegelvloeren en de eventuele vloerverwarming. Naast de gewone Ceramische tegels werken wij ook veel met natuursteen zoals Marmer en Graniet.

Ook in plafonds hebben wij een ruime keuzes zoals een strak stucplafond of een schuurwerk plafond of kiest u een modern aluminiumplafond met spiegelpanelen en niet te vergeten, de vocht bestendige  kantpanelen plafonds.

Alles bij elkaar ontzorgen wij u bij de plaatsing van uw keuken.

Keukens

Wij plaatsen graag uw keuken